Εγγραφές όλο το χρόνο

 

Εγγραφές όλο το χρόνο
Λεπτομέρειες
eggrafes

Εγγραφές όλο το χρόνο

Η «ΦιλοΣοφία μας» ως Εναλλακτικό Παιδικό Αναγνωστήριο, αποτελείται από παιδαγωγούς, οι οποίοι διακατέχονται από μεράκι, γνώσεις και διάθεση προσφοράς, μιας τεράστιας αγκαλιάς, για κάθε νέο παιδί που επιθυμεί να ενταχθεί στο μαγευτικό και παράλληλα εκπαιδευτικό της κόσμο.

Οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι, είναι σε θέση να αφουγκράζονται τις ανάγκες του καινούργιου μέλους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να πετύχουν και την ομαλή προσαρμογή του μικρού μαθητή, σε αυτό το νέο εποικοδομητικό περιβάλλον.

Επιπλέον, η ενθάρρυνση καθώς και η προτροπή από την πλευρά των εκπαιδευτικών, για συναναστροφή με τα υπόλοιπα παιδιά μας, συμβάλλουν τόσο στην ομαδοποίηση όσο και στην κοινωνικοποίησή του. Τέλος αναγνωρίζοντας και κατανοώντας τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, η Διεύθυνση του Αναγνωστηρίου, προχωρά στη μείωση των διδάκτρων και προσφέρει ειδικές τιμές σε πολύτεκνους, τρίτεκνους, σε γονείς που θα εγγράψουν και τα δύο τους τέκνα μαζί αλλά και σε λιλιπούτειους, που θα “παρασύρουν” φίλους και συμμαθητές τους, να πραγματοποιήσουν παρέα το υπέροχο ταξίδι, που θα τους οδηγήσει στη μάθηση και τη δημιουργία.